MRent is dé expert in tijdelijke verkeersmaatregelen. Wij verzorgen het gehele traject, van het opstellen van het verkeersplan en het vergunningstraject tot het verzorgen van de verkeersmaatregelen en het inzetten van verkeersregelaars.
Alles van A tot Z geregeld. Wij staan voor maximale facilitering: van het opstellen van een verkeersplan tot de vergunning, de plaatsing en instandhouding tot het weer verwijderen van de tijdelijke verkeersmaatregelen. Wij zijn in het bezit van alle benodigde VCA-, ISO- en BRL certificaten en CO2 prestatieladder niveau 5.

ADVIES & ONTWERP VAN VERKEERSPLANNEN

Het opstellen van een verkeersplan is de basis van tijdelijke verkeersmaatregelen. Hierbij gaan wij uit van de wensen van onze opdrachtgever. Wij denken mee in het opstellen van fasering om zodoende tot het optimale verkeersplan te komen waarbij wegbeheerder, weggebruiker en wegwerker de benodigde aandacht heeft gekregen.

Onze focus ligt op de regio Zuid-West Nederland. Wij zijn in deze regio uiteraard uitstekend op de hoogte van de lokale regelgeving en weten wij de weg te vinden naar de juiste benodigde instanties om een TVM vergunning te realiseren.

INFO & AANVRAAG TVM-VERGUNNING

PLAATSEN VAN (TIJDELIJKE) VERKEERSMAATREGELEN

MRent is specialist in het verzorgen van tijdelijke verkeersmaatregelen (TVM). Vrijwel ieder project vraagt om maatwerk. Nadat het verkeersplan gereed is verzorgen wij het plaatsen, de instandhouding en het verwijderen van de tijdelijke verkeersmaatregelen. Hierbij wordt er wederom rekening gehouden met alle betrokken partijen. Wij leiden het verkeer in goede banen zodat een veilige verkeerssituatie gewaarborgd wordt.

Wij beschikken onder andere over: afzethekken, verkeersborden, tekstborden,
omleidingsborden, actiewagens/tekstwagens, kunststof barriers en dranghekken.

INFO & AANVRAAG TVM

INZET VAN BETROUWBARE VERKEERSREGELAARS

Bij wegwerkzaamheden waar tijdelijke verkeersmaatregelen noodzakelijk zijn is de vraag naar het inzetten van verkeersregelaars (VKR) steeds frequenter. In een wereld die alsmaar drukker wordt komt file en oponthoud steeds vaker voor. Door het inzetten van verkeersregelaars waarbij er persoonlijk contact is met de weggebruiker wordt de hinderbeleving minder en dit leidt tot een betere verkeersdoorstroming. Naast het inzetten van onze verkeersregelaars bij tijdelijke verkeersmaatregelen, kunnen zij ook ingezet worden bij evenementen, als parkeerbegeleiding et cetera.

INFO & AANVRAAG VKR

wij werken o.a. voor:

Wij zijn er o.a. voor

  • Aannemers in grondverzet, leiding- en rioolwerk
  • Aannemers in de (utiliteits)bouw en wegenbouw
  • Gemeentes
  • Kraan- en hoogwerkersbedrijven
  • Ingenieursbureaus